Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Henk Dijkstra

Alles over Filmen & Monteren met je Smartphone.

donderdag 18 april 2024 20:00 tot 22:30

Videoclub Filmere zet de deur open voor elke Almeerder die meer wil met haar/zijn eigen films. 

Op 8 april krijg je v.a. 20:00 uur alle informatie over filmen & monteren met en op je smartphone, tablet, videocamera, drone, actioncam en digitale fotocamera. Verder kun je genieten van het filmwerk van de leden op ons bioscoopscherm. Onze deur gaat open om 19:30 uur en ontvangen wij je met een kopje koffie of thee. Om 20:00 start het spektakel. Neem vooral je camera mee!

Neem kennis van de vele creatieve filmische mogelijkheden die in je Smartphone verborgen zitten en natuurlijk laten we je kennismaken met de mogelijkheden van het monteren met o.a. Magix deluxe, CapCut, iMovie, Clipchamp, etc,etc.   

info: www.filmere.

Locatie