Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Joop Bastinck and Google

Raga in de Polder - 3de editie “ Neighbors”

zaterdag 1 juni 2024 19:30 tot 21:30

Saraswati Art is sinds 1991 actief en zetelt formeel in Amsterdam. Het belangrijkste doel vandeze organisatie is bekendheid geven, alsmede ontwikkelen en bevorderen van deHindoestaanse oftewel de Indiase kunst en cultuur in Nederland. Centraal staat talentontwikkeling maar ook het verbreden, verspreiden en verbinden van immaterieelcultureel erfgoed.

https://www.immaterieelerfgoed.nl/nl/page/16589/stichting-sarawati-art

Raga in de Polder is een terugkerend project waarmee wij beogen in Almere via klassiekeIndiase muziek, Indiase kunst en literatuur, verbinding te zoeken met andere niet-westerse culturen maar zeker ook de westerse Nederlandse cultuur. In 2023 zijn er twee edities Raga in de Polder geweest in Almere. We willen op 1 juni 2024 in Almere gevolg aan geven de serie Raga in de Polder: Raga in dePolder – Neighbours.

Het programma zal op 1 juni 2024 in Almere plaatsvinden op locatie Casa Casla in Almere Stad en is bestemd voor een ieder die geïnteresseerd is in verassende muzikale ontmoetingen tussen musici uit diverse culturen. Het doel is een breder publiek kennis te latenmaken met verrassende ontmoetingen tussen befaamde musici van internationaal niveau.

Locatie