Dé krant die Almere in beweging brengt!

Alzheimer café Almere Literatuurwijk
Alzheimer café Almere Literatuurwijk Marjolein van Eck

Uw vragen over dementie

maandag 3 juni 2024 19:00 tot 21:00

Dementie is een ingrijpend ziektebeeld dat veel vragen oproept bij iedereen die er mee te maken krijgt. Daarom is het belangrijk dat er een plek is waar iemand met die vragen naar toe kan. Het Alzheimer café in Almere is zo’n plek, het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. Iedere bijeenkomst begint met een interview met een (ervarings)deskundige. Na de pauze is er tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en met elkaar te praten. 

Op maandag 3 juni is het onderwerp Uw vragen over dementie. Praten over de zorgen die je hebt kan helpen. Deze avond hebben we geen gastspreker maar wordt ingegaan op alle vragen die u bezig houden. Het is de laatste avond van dit seizoen.

De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant De Ziel, Poëziestraat 166 in Literatuurwijk. De inloop is vanaf 19.00 uur en de aanvang van het programma 19.30 uur. De bijeenkomst is gratis, u bent van harte welkom!

Locatie