Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding

Ochtendconcert Op de Jakobsladder bij Oostvaarders

maandag 30 augustus 2021 11:00

BUITEN - Noortje Braat (zang/viool) en Wiek Hijmans (elektrische gitaar) brengen maandagochtend 30 augustus van 11.00 tot 12.00 uur een intiem muzikaal programma in de tent bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. 

Zij bundelen hun brede muzikale achtergrond om samen met het publiek een moment van bezinning te creëren. Met muziek van onder meer Schubert en Ravel, aangevuld met eigen composities, brengen zij een ode aan het mysterie van het leven.

Gitarist Wiek Hijmans is als uitvoerder en improvisator actief in de internationale hedendaagse muziekwereld. Onlangs componeerde hij 150 stukken voor elektisch gitaar solo, als reactie op de 150 teksten uit het Boek der Psalmen, getiteld Psalms Electrified. Noortje Braat begeeft zich graag op het snijvlak van (nieuwe) muziek en theater. Als maker en uitvoerder zoekt ze naar vormen waarin het onzegbare kan worden uitgedrukt.

Kaarten aan de deur à €15,- (contant/pin). Kinderen < 12 jaar gratis toegang. Gelieve van te voren te reserveren door een mail te sturen naar: noortjebraat@hotmail.comDit is belangrijk i.v.m. de coronamaatregelen en vaste zitplaatsen.
Het ochtendconcert Op de Jakobsladder is mooi te combineren met een wandeling met uitzicht op de flora en fauna van de Oostvaardersplassen en een lunch bij Paviljoen de Oostvaarders (niet inbegrepen).

Locatie