De Overloop in Almere Haven. (Foto: Fred Rotgans)
De Overloop in Almere Haven. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Weer medewerker De Overloop op non-actief

Algemeen

ALMERE - Zorggroep Almere heeft een zevende persoon die werkzaam is bij woonzorgcentrum De Overloop in Haven op non-actief gezet. De persoon is deels ook actief bij de Kiekendief in Stad.

Begin oktober zette de Zorggroep al zes personen op non-actief nadat er een recentelijk meldingen binnen waren gekomen bij de Raad van Bestuur over enkele (leidinggevende) medewerkers van het woonzorgcentrum.
Nadat klokkenluiders tegenover deze krant een boekje opendeden over het ‘schrikbewind’ dat in De Overloop heeft plaatsgevonden liet de Zorggroep weten dat de klachten betrekking hadden op ‘intimidatie, machtsmisbruik, privacyschending, willekeur, nalatigheid en mogelijk onjuist of onzorgvuldig handelen met betrekking tot medicatie en financiële zaken.’
Na de publicatie klopten nog meer oud-medewerkers aan de bel. Daarop is nu een zevende persoon op non-actief gezet. De medewerkers zijn daar dit weekend over geïnformeerd.
De Zorggroep wil niet ingaan op de functie van deze persoon, maar ingewijden vertellen deze krant dat deze persoon ook bij de Kiekendief in Stad werkzaam is.
.

Afbeelding
Woning Oldewierde gesloten na vondst drugs en wapens Algemeen 15 uur geleden
Centrum Haven. (Archieffoto: Rien Moolhuizen)
Miljoenen van Rijk voor verduurzaming huizen en een veiliger centrum Haven Algemeen 15 mei, 14:16
Koning Willem-Alexander. (Archieffoto: Paul Tolenaar)
Koning opent nieuwe locatie technologiebedrijf Aalberts in Almere Algemeen 15 mei, 13:51

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto