(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

SMOA organiseert Vrijheidsmaaltijd in Cultuurdome

Algemeen

BUITEN - Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA) organiseert op 5 mei een Vrijheidsmaaltijd in de Cultuurdome aan de Middachtenlaan in Almere Buiten. 

Dit evenement op Bevrijdingsdag is bedoeld om gemeenschappen samen te brengen om de vrijheid te vieren en te reflecteren op het belang van vrijheid voor ons allemaal. Ontvangst vanaf 12:00 uur uur, gevolgd door een welkomstwoord om 12.30 uur, een voordracht om 12.45 uur en een dialoog van 13:00 tot 14:00 uur. Van 14:00 tot 15:00 uur wordt de middag afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij bezoekers kunnen genieten van traditionele Surinaamse gerechten. Muziek wordt verzorgd door een dj en de kaseko formatie Muziek op Afstand.

De Vrijheidsmaaltijd biedt een platform voor open discussie over actuele mondiale onderwerpen, waaronder de huidige oorlogssituaties en de omstandigheden van vluchtelingen wereldwijd. Hoewel het hoofdzakelijk focust op de Trans-Atlantische slavernij, verwelkomt SMOA een brede dialoog over vrijheid in al zijn vormen. Graag vooraf aanmelden via glen.leeuwin@gmail.com of 06-11196302. Meer informatie: www.smoa.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto