Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Meisje van me van Ilse Ruijters wint de ThrillZone Publieksprijs

Algemeen

ALMERE - 
De thriller Meisje van me van de Almeerse schrijfster Ilse Ruijters heeft de ThrillZone Publieksprijs 2019 (NL) gewonnen. Dat maakt ThrillZone vandaag bekend op hun website. In totaal werd er 9500 keer gestemd.

De ThrillZone Publieksprijs NL wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Nederlandse thriller van afgelopen jaar.  Meisje van me verscheen 23 september bij Ambo Anthos uitgevers.

Het gaat over het koppel Tom en Amber dat geen kinderen kan krijgen. Tom vindt de oplossing, ze laten hun biologische kind dragen door draagmoeder Kirsten. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Als ze hun baby de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. Twee weken later wordt het ontzielde lichaam van Kirsten gevonden in een bos. Wie heeft haar vermoord? En: waar is Emma?

Met De onderkant van sneeuw debuteerde ilse ruijters als thrillerschrijver. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de Hebban Thriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017.

Meer info: https://www.thrillzone.nl/thrillzone-awards-2019-publieksprijs-winnaars

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto