Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kinderpostzegelactie ‘t Zonnewiel voor Muziekids

Algemeen

PARKWIJK - Duizend euro! Het geweldige resultaat van een prachtige actie door KBS ´t Zonnewiel speciaal voor de Muziekids Studio Almere. Van de verkochte Kinderpostzegels 2019, mogen scholen een bepaald bedrag schenken aan een goed doel. Dit jaar verkoos ´t Zonnewiel daarvoor de Stichting Muziekids.

KBS ´t Zonnewiel is bijzonder actief voor de Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere. Twee jaar lang kunnen leerlingen en ouders op school maandelijks een bedrag doneren voor het goede doel Muziekids. Dat heeft inmiddels al honderden euro´s voor het muzikale goede doel opgeleverd. Het draagt bij tot het realiseren van nog meer muzikale uren en middagen, het ´On Air´ zijn de Studio. De Kinderpostzegelactie was wederom een groot succes voor de school en betekende ook, dat het maximale ´goede doel´ bedrag - zijnde 1.000 Euro - geschonken kon worden aan Muziekids. 
De patiëntjes in DeKinderkliniek kunnen daardoor straks nog vaker gaan ´muziekmaken´. Een trots ’Zonnewiel Team’ kwam de fraaie en kleurige cheque overhandigen in de muziekruimte.van Muziekids. En natuurlijk mochten ze zelf ook nog eventjes muziek maken met elkaar en de patiëntjes

.
https://muziekids.nl/almere

https://www.facebook.com/muziekidsstudioalmere/

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto