Negende editie voetbaltoernooi WK Flevoland

Algemeen

WATERWIJK – Het voetbaltoernooi WK Flevoland vindt zondag 16 juni voor de negende keer plaats in Almere, bij ASC Waterwijk in het sportpark Rie Mastenbroek.


Het WK Flevoland is het voetbalevenement waarbij deelnemers kunnen uitkomen voor hun land van herkomst en strijden voor de titel Wereldkampioen van Flevoland. Dit jaar kunnen wederom heren, dames en veteranen meedoen.
Om deel te kunnen nemen aan het WK Flevoland is een elftal nodig van Nederlandse personen van de afkomst van het land dat door hen wordt gerepresenteerd en een bondscoach. De winnaars binnen iedere categorie mogen zich ‘Wereldkampioen van Flevoland’ noemen. Toegang tot dit evenement is gratis.
Het evenement is gericht op drie pijlers: voetbal, cultuur en culinair. Een cultureel sportfestijn voor het hele gezin.

Aanmelden

Zin om met een team te strijden voor de titel binnen één van de categorieën? Of met een kraam staan of een optreden te geven? Neem dan een kijkje op www.smoa.nl, www.wk-flevoland.nl of mail naar info@smoa.nl voor meer informatie over deelname aan het WK Flevoland. Er wordt nog gezocht naar damesteams en veteranen. Het WK Flevoland wordt georganiseerd door de Stichting Multiculturele Organisatie Almere en mogelijk gemaakt door de gemeente Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto