Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Actie ‘Almere voor Muziekids’ van start

Algemeen

ALMERE - De gehele maand mei staat in het teken van de actie ‘Almere voor Muziekids’. 21 bedrijven schenken de hele maand aandacht de Muziekids Studio Almere in DeKinderkliniek. Ook willen ze zoveel mogelijk geld ophalen. De aftrap wordt gedaan door burgemeester Franc Weerwind.


Deze studio is momenteel vijf ochtenden en de woensdagmiddag open om kinderen van 0 tot 18 jaar in DeKinderklilniek te vermaken met muziekspelen voordat ze naar de arts gaan. Meer geld is nodig om ook de andere vier middagen de deuren te kunnen openen. Per dag komen er gemiddeld meer dan 100 kinderen muziek maken onder begeleiding van een groep vrijwilligers. De artsen zijn net zo blij als de kinderen omdat de patiëntjes, door eerst te spelen met de muziekinstrumenten meer ontspannen zijn en de behandeling soepeler verloopt. De aftrap van de actie, op 30 april, wordt gedaan door burgemeester Franc Weerwind, voorafgaand aan een viergangen diner bij brasserie Julia. De opbrengst is voor De Muziekids Almere. Tijdens deze avond zal ook een aantal speciale stukken worden geveild. De bijeenkomst is helemaal uitverkocht en de organisatie, De Kiwanis Almere, verwacht dan ook meteen met een mooi bedrag de actie ‘Almere voor Muziekids’ te beginnen.
Kijk voor de acties die de verschillende bedrijven voeren op muziekids.nl/almere, op de facebook pagina Almere voor Muziekids of op de website van de deelnemende bedrijven. Voor algehele info mail naar rens@rensvangrinsven.nl.

IN KADER


Deelnemende bedrijven

Brasserie Julia – Slagerij Verhoef – Hudson Bar & Kitchen – Flamed thuisbezorgd.nl – Chocolaterie Knusz – Brasserie Bakboord – Ijssalon Mariola – De Thuishaven – Bakker Bart Haven – Hendriks Visspecialiteiten – De Kaasmakerij – El Greco Filmwijk – Sensemakers – Wilma’s Place – Haarstudio Havenzicht – Bosrestaurant Buitengewoon Lekker Kemphaan – Outdoor park S.E.C. survivals – Lodgerie Het Groene Geheim – Top Hair – Happie Snack – Grieks restaurant Olympia.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto