Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Open muziekmiddag Vivace en Muziekenzo

Algemeen

ALMERE - De Almeerse Accordeon Vereniging Vivace organiseert op zaterdagmiddag 9 maart n samenwerking met het amusementsorkest Muziekenzo een open muziekmiddag in het Filmwijkcentrum aan het Walt Disneyplantsoen 76.

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.45 uur. De toegang is gratis en er is een vrije inloop. Iedereen die een muziekinstrument bespeelt wordt uitgenodigd om met instrument naar deze muziekmiddag te komen en in overleg met de dirigenten mee te spelen in de orkesten. Ook krijg je die dag alle informatie om je te oriënteren of het meespelen bij een van beide muziekgezelschappen bij jouw interesse past. Bezoekers kunnen natuurlijk ook gewoon komen luisteren naar het gevarieerde muziekprogramma van de accordeonorkesten en dat van Muziekenzo.

Kijk voor meer informatie op www.aavvivace.wordpress.com of www.muziekgroepalmere.nl Ook kun je bellen met 06-25016645 (Vivace) of 036-5468355/ 5347539 (Muziekenzo

Vivace geeft overigens op zaterdag 23 maart om 20.00 uur in samenwerking met het mannenkoor de Zaanse Parelvissers en Croonerstreet haar jaarconcert in het kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht in Almere Haven. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto