Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kees Stolwijk nieuwe directeur Windesheim Flevoland

Algemeen

ALMERE - Kees Stolwijk (54) is benoemd als directeur van Windesheim Flevoland. Hij volgt Rien Komen op, die bij Aeres Groep toetreedt tot het College van Bestuur.


Stolwijk werkt sinds 2011 bij Windesheim Flevoland. Hij begon in het managementteam van de hogeschool als clustermanager van Management en Economie en later ook ICT en Techniek en werd daarna manager onderwijs. “Ik ben acht jaar geleden bij de hogeschool gekomen omdat hier iets moois werd gebouwd. Daar werd ik enthousiast van en dat ben ik nog steeds. Windesheim Flevoland is de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben de ambitie en potentie om nog verder te groeien. Tegelijkertijd willen we hoogstaand onderwijs blijven aanbieden, met oog voor ieder individu. Daar zijn we de afgelopen jaren behoorlijk goed in geworden, maar het managen van onze groei – inclusief het vinden van een nieuwe, grotere locatie - blijft een van de uitdagingen voor de komende jaren die we in nauwe samenwerking met onze partners in Flevoland aangaan.”


Randstad


Voordat Stolwijk bij Windesheim Flevoland aan de slag ging, was hij onder andere regiodirecteur bij Randstad en algemeen directeur van Rederij Clipper Stad Amsterdam. Henk Hagoort, voorzitter van het College van Bestuur van Windesheim: “We zijn blij met de benoeming van Kees als nieuwe directeur van Windesheim Flevoland. Hij is een ervaren leidinggevende met brede kennis van onze opleidingen in Almere. Hij heeft een duidelijke visie op eigentijds hoger onderwijs en weet die goed te verbinden met de vraagstukken in de regio Flevoland. Kees is een authentiek persoon die op overtuigende wijze weet te verbinden.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto