Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Lekker fris 2019 beginnen met Nieuwjaarsduik

Algemeen

SURFSTRAND HAVEN – Wie echt een frisse start wil maken van het nieuwe jaar, neemt dinsdag 1 januari een duik in het Gooimeer. Om 12.00 uur geeft burgemeester Franc Weerwind het startschot voor de 36e Nieuwjaarsduik op het Surfstand.


In de kantine van Windsurf Vereniging Almere Centraal kunnen deelnemers zich omkleden. Na afloop van de duik kunnen ze hier een kom snert eten van sponsor Unox. Unox is ook dit jaar de sponsor die mutsen en duikdiploma’s uitdeelt.
Leden van PvdA Almere delen glühwein en warme chocomel uit. Andree Troost geluidstechniek zorgt voor het geluid, zodat iedereen het aftellen naar de duik kan volgen. De Almeerse Reddingsbrigade is aanwezig voor de veiligheid en het verlenen van eerste hulp, indien nodig.
Meedoen aan de duik is gratis. Iedereen kan meedoen mits gezond en zonder hartklachten. Kleine kinderen mogen meedoen onder begeleiding van een ouder en moeten in het bezit van een zwemdiploma zijn. De vereniging vindt het leuk als deelnemers verkleed het water induiken.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto