Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Nieuwe dienstregeling voor allGo

Algemeen

ALMERE - De nieuwe dienstregeling van allGo gaat op zondag 9 december in voor het busvervoer in en rond Almere. De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs.


De nieuwe dienstregeling kenmerkt zich door kleine verbeterpunten, lijnwijzigingen en aanpassingen. Dit alles met als doel een logische reis voor de reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden. De wijzigingen zijn terug te vinden op: www.allgobus.nl/dienstregeling

Belangrijkste wijzigingen

-   De R-netlijnen 322, 323, 327 en 328 rijden in de spitsuren voortaan ieder kwartier.
-   R-net lijn 324 (Almere Stad Parkwijk – Amsterdam Bijlmer ArenA) vervalt. De twee ritten van deze lijn worden voortaan gereden door lijn 322 en 323. Beide lijnen rijden extra ritten waardoor er meer reismogelijkheden bestaan.
-   Lijn M6 rijdt in de spitsuren voortaan iedere 7,5 minuut in plaats van iedere 6 minuten. Dit zorgt voor betere aansluitingen.
-   Op station Parkwijk verbetert de aansluiting tussen de lijnen M5 en M7. De overstap tussen beide lijnen wordt beter op elkaar afgestemd waardoor er een snellere verbinding ontstaat voor reizigers tussen de wijk Tussen de Vaarten en Almere centrum.
allGo Community

Om de service van allGo te blijven verbeteren is de allGo Community opgericht. Dit is een plek waar reizigers terecht kunnen om informatie te zoeken, berichten te lezen en te plaatsen en elkaar te helpen om een antwoord te vinden op een vraag. Ook kunnen reizigers tips achterlaten.. Bezoek de allGo community via https://klantenservice.allgobus.nl/hc/nl/community/topics
De nieuwe folders en lijnennetkaarten zijn beschikbaar op www.allgobus.nl/dienstregeling (Foto: aangeleverd)
Afbeelding
'Snotneus' Shadi Nikshomar (GroenLinks) staat voor idealen Politiek 22 uur geleden
Afbeelding
Almeerse Sporthelden gehuldigd en Sportpenning uitgereikt Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Organist Cees Noordhoek: 'Mooi dat orgel weer een podium krijgt' Cultuur gisteren

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto