Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Heel Muziekwijk bakt in ‘t Klankbord

Algemeen

MUZIEKWIJK - Om meer contacten in de Muziekwijk te krijgen en mensen uit de buurt met elkaar te verbinden, organiseert het Leger des heils op zaterdag 15 september ‘Heel de Muziekwijk Bakt’.


Een heuse bakwedstrijd waarin mensen alle gelegenheid krijgen om hun bakkunsten te vertonen en deze te laten beoordelen door een deskundige jury. Als speciale gast komt Annemarie Pronk, die naast het geven van een masterclass ook zal jureren.
Het thema voor deze bakwedstrijd is ‘Nootzaak’. Zo wordt er een muzikaal tintje aan gegeven en moet in alle lekkernijen dit thema verwerkt zijn. Er kan van 12.00 tot 16.00 uur gebakken worden. Om 13.00 uur en 14.00 uur zijn de masterclasses, 16.00 uur is de jurering en 16.30 uur de prijsuitreiking.
Om dit festijn te laten te laten slagen hebben zijn mensen nodig die op de een of andere wijze hun medewerking verlenen. Het gaat van 8.00 tot 12.00 uur om de opbouw en het klaarzetten en opbouwen van de diverse ruimtes en van 12.00 tot 17.00 uur om de catering en het verzorgen van de deelnemers en gasten die het festijn mee willen maken.
Op zondag 16 september is er een dienst voor jong en oud, die in het teken staat van ‘Kerkproeverij’. Dit sluit aan bij ‘Heel de Muziekwijk Bakt’. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom voor een kopje koffie/thee met daarna de dienst, die om 10.30 uur begint.
Meer informatie: www.legerdesheils.nl/korpsalmere. Adres: t Klankbord, Pianoweg 117, 1312 JD Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto