Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Rabobank Almere verlengt sponsoring Almere Haven Festival

Algemeen

ALMERE – Rabobank Almere is dit jaar voor het vijfde opeenvolgende jaar hoofdsponsor van het Rabobank Almere Haven Festival. Ook is de bank opnieuw sponsor van de Rabobank Havenkom Proeverij.


Ferry Huurman, startte recent als directievoorzitter bij Rabobank Almere en noemt het bijzonder dat zijn eerst getekende sponsorcontract in zijn nieuwe functie die van het Almere Haven Festival is. “Mijn kennismaking met de stad verloopt tot dusver boven verwachting”, aldus Huurman. “Ik kan alleen maar concluderen dat Almere een ‘goed bewaard geheim’ is. De Havenkom is zo’n gebied waar het bruist van bedrijvigheid, toerisme en sfeer op deze zomerse dagen, zo bleek uit mijn verkenningstocht. Het is goed dat we als Rabobank op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan het profileren van dit deel van Almere. Ik kijk dan ook uit naar 31 augustus en 1 en 2 september.”
Ook Smit is blij met de verlengde sponsoring door de Rabobank: “Het Rabobank Almere Haven Festival is een van de populairste evenementen van Almere en na al die jaren nog steeds gratis toegankelijk. Dat willen we graag zo houden. Daarom is het belangrijk dat het Almeerse bedrijfsleven het evenement ondersteunt. Dat is goed voor de uitstraling van het evenement en het borgen van het festival in de Almeerse samenleving. Ik ben blij dat Rabobank Almere zijn naam opnieuw aan het evenement en de Havenkom Proeverij verbindt.”
Het Rabobank Almere Haven Festival is het enige evenement dat Almere City Marketing zelf organiseert. Dit jaar vindt het al voor het 18e jaar plaats in de havenkom en het centrum van Almere Haven. Het bestaat uit vaste onderdelen als klassieke concerten, proeverijen, markten, straattheater en bottervaren.

Uit de krant