Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Open Dag bij CKV Almere

Algemeen

STAD CENTRUM – Het kunstencentrum CKV presenteert zich op zaterdag 9 juni op elk vlak van kunstonderwijs. Op deze open dag zijn alle docenten aanwezig, is in ieder lokaal wat te doen en zijn er proeflessen, optredens en exposities.


Het CKV gaat als onafhankelijke kunstinstelling het vijfde jaar in en de afgelopen jaren hebben duizenden Almeerders de weg naar de Esplanade gevonden. Enkelen van hen hebben het zelfs geschopt tot professioneel musicus, acteur, danser en kunstenaar.
Dankzij goede contacten met de diverse kunstacademies biedt het CKV een uitstekende opstap naar een professionele carrière. Maar voor de meeste mensen betekent het CKV toch gewoon een prettige plek met goede docenten waar je een gedegen, goede cursus kunt volgen met de nodige fun en voldoening. Instrumentale lessen, keramiek, tekenen en schilderen, toneel, streetdance, kleuterdans, muziek op schoot; er zijn tientallen cursussen om uit te kiezen. Er is een prachtig dameskoor, een jeugdkoor, buikdans, slagwerk, pianoles, fagotles, kortom teveel om op te noemen.
De open dag is het ideale moment om kennis te maken met al deze mogelijkheden en even een praatje te maken met de docenten. Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom in het KAF (schouwburg) aan de Esplanade. Tot 16.00 is er ruim tijd om alles mee te beleven.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto