Afbeelding
Almere DEZE WEEK

November is de Maand van het Aangepast Sporten

Algemeen

ALMERE - November is de Maand van het Aangepast Sporten in Flevoland. Doel van deze maand is aandacht vragen voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. In alle Flevolandse gemeenten worden in november lokaal extra activiteiten en open trainingen georganiseerd in samenwerking met gemeenten, sportverenigingen, onderwijs en zorginstellingen.


Op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn in het Topsportcentrum Almere de Special Olympics Regionale Spelen. Dit jaar voor het eerst verdeeld over twee dagen. Tijdens de Special Olympics worden naast de verschillende wedstrijdsporten ook demonstratiesporten aangeboden. Iedereen is van harte welkom in het Topsportcentrum om te genieten van sportwedstrijden en zelf verschillende sporten uit te proberen.
Op dinsdagavond 28 november vindt het Sportcafé Aangepast Sporten plaats in het Provinciehuis in Lelystad. In het Sportcafé staat de verbinding centraal met iedereen die zich inzet in Flevoland voor het aangepast sporten of iedereen die zich wilt inzetten. Deze netwerkbijeenkomst is speciaal bedoeld om contacten te leggen tussen sporters, verenigingen, zorgaanbieders en nog vele anderen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto