Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Clubhuis hockeyclub Buitenhout officieel geopend

Algemeen

BUITEN - Samen met twee jonge clubleden openden wethouder René Peeters en voorzitter Michel Volmer zaterdagmiddag officieel het clubhuis van hockeyclub Buitenhout MHC.


Onder toeziend oog van diverse bouwbedrijven, het architectenbureau, (oud) bestuursleden, sponsoren, buurtbewoners en de clubleden werd het clubhuis geopend door met hockeysticks een lint in de clubkleuren te breken. En er was uiteraard champagne. Voor de jeugd waren er diverse hockeyspellen en was er na een maaltijd een geslaagde feestavond voor de clubleden. Wethouder Peeters kreeg tijdens de receptie, uit handen van voorzitter Volmer en Joyce Snippe (grondlegster van Buitenhout MHC), een tegel overhandigd als blijk van waardering voor al zijn inspanningen rondom het hockeycomplex.
Voorzitter Michel Volmer noemt de opening een volgende stap voor de club: “Met de opening van het nieuwe clubhuis gaat de club een nieuwe fase in. Doordat we ons duidelijk als club voor de breedtesport opstellen, zien we dat het ledental snel stijgt. We verwachten voor het einde van dit seizoen het aantal van 300 leden te behalen.” Wethouder Peeters stelde in zijn speech voor dat alle hockeyende meisjes minimaal één keer een niet hockeyende jongen meenemen naar de club om het aantal jongens voor de club te vergroten.


Modern en duurzaam

De reacties op het terrein en het clubhuis waren unaniem positief. Met een semi-waterveld en twee zandvelden en een modern en ruim clubhuis met diverse terrassen met zicht op de velden, mag er gezegd worden dat er een modern sportcomplex is bijgekomen in Almere. Het door architectenbureau Perree ontworpen clubhuis bevat onder meer zes kleedkamers, een riante bar en een complete keuken. Het dak is voorzien van 225 zonnepanelen en het pand en de velden hebben LED-verlichting.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto