Centrum Buiten vol kinderactiviteiten

Algemeen

ALMERE BUITEN- Kidsproof Almere luidt het nieuwe schooljaar op zaterdag 9 september feestelijk in met heel veel kinderactiviteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten. Kinderen van 0 tot 12jaar zijn tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom op en rondom het Globeplein en Rio de Janeiroplein in het winkelcentrum van Buiten.


Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Zo kunnen de kinderen een echte hut bouwen, Boogschieten en roetsjen van de kabelbaan die speciaal voor het Kidsproof Kinderfeest naast Paul’s IJs staat. Daarnaast zijn er ook veel creatieve activiteiten. De kinderen kunnen aan de slag met Foam Clay, paracord armbanden en stoere maskers maken, cupcakes versieren en meer.
Het Kinderfeest is gratis toegankelijk. Voor een beperkt aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Het feest wordt georganiseerd i.s.m. Winkeliersvereniging Buitenmere. Meer informatie: www.kidsproof.nl/almere

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto