Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Jonge onderneemster is Flevolands Zakenvrouw van het Jaar

Algemeen

ALMERE – Joy Taling, eigenaar van Outdoorpark SEC Survivals uit Almere mag zich Flevolands Zakenvrouw van het Jaar 2017 noemen. Afgelopen donderdagavond werd in Zeewolde, na een spannende strijd, de prijs uitgereikt aan de trotse winnaar. “Dit is zo ongelooflijk, ik heb altijd mijn eigen pad gevolgd en dan deze erkenning, dat doet me heel veel” aldus Joy Taling, die ondanks haar 32 jaar al 12 jaar ervaring heeft als ondernemer.


Voor Joy was de nominatie enkele maanden geleden, een complete verrassing. Blijkbaar was ze in Flevoland opgevallen met haar buitensportbedrijf. “Dit heb ik totaal niet zien aankomen”, aldus Taling. “Het was alsof ik in een achtbaan terecht kwam. Veel publiciteit, nieuwe contacten, voorbereidingen voor de verkiezing en ondertussen zitten we met ons Outdoorpark in het hoogseizoen.”
Voor de verkiezing van dit jaar waren zestig kandidaten voorgedragen. De jury heeft op basis van interviews, bedrijfsbezoek, boekenonderzoek en presentaties alle kandidaten beoordeeld. Hoewel de concurrentie stevig was heeft de jury unaniem Joy Taling uitgeroepen tot Flevolands Zakenvrouw van het Jaar in de categorie MKB ondernemer. Uit het juryrapport: “Joy Taling is eigenaar van een bijzonder dynamisch en maatschappelijk betrokken bedrijf. Zij is innovatief en weet haar bedrijf goed in de schijnwerpers te zetten”. Naast de juryprijs won Taling ook de publieksprijs.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto