Afbeelding
Almere DEZE WEEK

KAF geeft voorproefje op nieuw seizoen

Algemeen

STAD CENTRUM – Met optredens van De blonde jongens en Tim, Maartje en Kine, de Brass Rave Unit, een voorproefje op de zomervoorstelling van Suburbia en stand-up-comedian Menno Stam werd vorige week woensdag het nieuwe seizoen in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) gepresenteerd.


Bezoekers konden voor 5 euro een kaartje kopen voor de voorstelling in de grote zaal, die half vol zat. KAF-directeur Jeroen van de Wiel heette de bezoekers welkom: “Mensen gelukkig maken met kunst, dat is de missie die wij ons als KAF gesteld hebben. Dat doen we niet alleen. We werken nauw samen met andere Almeerse kunstinstellingen, de gemeente, heel veel partners in de stad, met artiesten en kunstenaars én met alle inwoners van Almere en omgeving. Dat bewoners een actieve rol hebben uit zich onder andere in de programmering die mede door tips en tricks van onze bezoekers tot stand is gekomen.”

Voor elk wat wils

In nieuwe theaterseizoen 2017-2018 staan er in KAF veel bekende namen, maar ook veelbelovend talent komt op het podium. Kunst en cultuur in de breedste zin van het woord is vertegenwoordigd. Van comedy tot cabaret, van muziek tot toneel, van grote shows tot intieme concerten.
Het nieuwe seizoen brengt bijvoorbeeld de klassieke romcom My Fair Lady en de ontroerende musical De Marathon. Daarnaast doen topcabaretiers als Jochem Myjer, Claudia de Breij en Daniël Arends Almere aan met hun nieuwste voorstellingen.
De brochure is gratis verkrijgbaar bij KAF maar het programma is ook te vinden op www.kaf.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto