Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Grote Pinksterkermis op Esplanade

Algemeen

STAD CENTRUM – Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni is er weer een grote Pinksterkermis op de Esplanade. Er wordt dit jaar flink uitgepakt met attracties voor het hele gezin. Zo komt er vrijdagavond een clown en zaterdag om 15.00 uur Pokémon Pikachu.


Vrijdag 2 juni om 19.00 uur deelt Clown Desalles kermiseuro’s uit. Zaterdag 3 juni om 15.00 uur bezoekt Pokémon Pikachu de kermis voor leuke fotomomentjes met zijn grootste fans. Zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn woensdag 31 mei voor slechts één euro toegankelijk.

Veel attracties

De lijst aan attracties is groot dit jaar. Aanwezig zijn de Skeeball, Fun House, Water Balls, Heart Breaker, Future Dance, Spinning Coaster, Jumper, Pusher, Gold Mine Express, Mini Cars, Lucky Cranes, Disco Train, American Wipp, Babysport, Autoscooter, Monster Drop, Lijntrek, Bussensport, Grijpkrane en Big One, Hoepla spel, Trampoline, Dumbo Circus, Buggy, Lucky Duck, Tornado en de Schietsalon. Voor mensen met lekkere trek zijn er de nougat- en suikerwerken en de kramen met suikerspinnen, popcorn, friet, snacks, ijs en churros.
Kortingsbonnen

Met speciale kortingsbonnen is een bezoek aan de kermis goedkoper. Deze kortingsbonnen zijn te downloaden via www.almeersekermis.nl
De kermis is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Alleen maandag 5 juni sluit de kermis om 22.00 uur.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto