Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Genomineerden voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend

Algemeen

ALMERE – De namen van alle genomineerden die donderdag 15 juni meedingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 zijn bekend. Die dag reikt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen in The Lux in Zeewolde de prijs uit voor drie categorieën en de publiekslieveling.


Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium. En dit jaar is ons feest op 15 juni in The Lux in Zeewolde, daar wil iedereen gewoon bij zijn!”
De organisatie maakte maandag bekend dat Priscilla Rijff van PrizDanz Studio uit Almere Buiten, genomineerd Zakenvrouw in de categorie Zelfstandig Professional, vanwege privéomstandigheden besloten heeft niet verder mee te dingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017.

In de categorie MKB-ondernemer:

Karin Hut – Easy Slim
Jolanda Jansen – Flevonautica Almere
Joy Taling – SEC Survivals
In de categorie Zelfstandig Professional:

Marie Louise Grove – Coconut Communicatie
Mitra La Grand – La Mysore Cosmetics
In de categorie managers:

Yvette de Bake – Flynth Adviseurs en accountants
Mary Haselager – Provincie Flevoland
Klaartje Wierbos – Theatergezelschap Vis à Vis
Aanmelden

De toegangsprijs voor de verkiezingsavond is 32,50 euro per persoon, voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden kan via www.flevolandsezakenvrouwen.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto