Afbeelding
Almere DEZE WEEK

ASC Waterwijk wil partnerships

Algemeen

WATERWIJK - ASC Waterwijk heeft een nieuwe Commercieel Manager aangesteld: Raymond van Ewijk. Zijn opdracht is om de vereniging ook op commercieel niveau op een hoger niveau te brengen. Raymond heeft een achtergrond in het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor verschillende bedrijven en is in staat bedrijven te verbinden.


Als een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland heeft Waterwijk enorm veel kansen om de ambities en plannen te realiseren. De tijd dat een sponsor nog alleen een reclamebord langs het veld heeft staan en zo een donatie doet, is verleden tijd. Waterwijk wil in plaats daarvan graag partnerships met bedrijven aangaan die daarvoor diverse sponsorpakketten krijgen aangeboden. Met bijna 1700 leden bezit Waterwijk een enorm achterland. In het weekend zijn er honderden bezoekers op het sportpark te vinden. Dit geldt ook voor het bezoek op de sociale media van de club.
“De afgelopen jaren is het fundament tot verdere groei gelegd. Het huishoudboekje van de club is prima op orde. De jeugdopleiding behoort tot de 75 beste van Nederland. De twee grootste kwaliteitspartners, Kelme en het Preventiecentrum, ondersteunen de club op materieel en gezondheidstechnisch niveau. Er blijven daarnaast nog volop ambities en kansen over”, aldus Raymond van Ewijk. Meer informatie: 06-12508285.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto