Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Albert Heijn vergoedt parkeerkosten in centrum Buiten

Algemeen

BUITEN – Joep Klappe is sinds een jaar supermarktmanager van de Albert Heijn aan het Rio de Janeiroplein. Eén ding viel hem direct op: betaald parkeren is een doorn in het oog van veel klanten en medeondernemers in het centrum van Almere Buiten. “Vanaf dit jaar kunnen alle AH-klanten op vrijdag, zaterdag en zondag gratis parkeren in de Urca-garage.


Klappe vertelt het met gepaste blijdschap. “Bij besteding vanaf 15 euro krijgt de klant een uitrijkaart ter waarde van 2 euro. Het is dus prima te combineren met een bezoek aan de andere winkels in ons centrum.”
Klappe was eerder onder meer supermarktmanager in Zeewolde, Harderwijk en Ermelo. Iedere dag rijdt hij op en neer vanuit Kampen. Als Kampenaar geniet hij enorm van de mix van klanten in zijn Almeerse Albert Heijn. “Doordat alle rangen en standen zijn vertegenwoordigd en er een mix van verschillende culturen is, voel ik me als een vis in het water, aldus Klappe.
Het afgelopen jaar is de supermarkt verbouwd. “De beleving van de klant staat meer centraal. Zo is de groente-afdeling vernieuwd, maar de ‘blikvanger’ is de actiestraat die ruimer en sterker vertegenwoordigd is. Verder heeft de winkel een warmere uitstraling gekregen. Wat niet veranderd is, maar wel het allerbelangrijkste zijn: de medewerkers. Zij moeten iedere dag weer een megaklus klaren om aan de wensen van de klant te voldoen.”
Tot slot nodigt Klappe iedereen uit in ‘zijn’ de vernieuwde Albert Heijn. “Kom eens kijken en geniet van de ruimte, het assortiment en de gastvrijheid die onze winkel biedt”, besluit hij.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto