Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kunstencentrum CKV houdt open dag

Algemeen

STAD CENTRUM – CKV Almere is het Kunstencentrum waar cursussen worden gegeven in muziek, dans, drama en beeldende kunst. Komende zaterdag, 17 september, is er de traditionele open dag. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in het KAF aan de Esplanade.


‘De scholen zijn weer begonnen!’ Spandoeken met deze tekst luiden het definitieve einde van de vakantieperiode in. De zomervakantie is nu echt voorbij en het normale leven komt weer op gang. Kinderen gaan weer naar school, op het werk is iedereen gewoon aanwezig en de dagelijkse file is weer van gebruikelijke lengte. Het vangen van Pokémons beperkt zich weer tot Almere en na een cultureel en sportief rijke zomer wordt het misschien tijd om eens na te denken over de rest van het jaar.

Start nu

CKV Almere is het Kunstencentrum waar cursussen worden gegeven in muziek, dans, drama en beeldende kunst. De beste tijd om te starten met lessen is nu, na de vakantie. Geïnspireerd teruggekomen uit Frankrijk? Prachtige straatartiesten gehoord, schitterende musea bezocht en opwindende dansers gezien? Wellicht zelfs met een voornemen om dit jaar nou eens echt van de bank te komen en zelf eens iets te ondernemen.
Het CKV biedt cursussen voor volwassenen en kinderen. Van Tango en Flamencodans tot piano- of drumles en van toneel tot tekenen. De lessen starten weer in september en mocht de keus nog niet duidelijk zijn, dan is er op 17 september een open dag. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn demonstraties, concertjes, proeflessen en ontmoetingen met alle docenten. Cultuur vraagt gewoon om meedoen! Er moet toch nog wel wat meer zijn dan Pokémon-jacht.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto