Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Stoomcursus inline-skaten in laatste week zomervakantie

Algemeen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – De Almeerse schaats- en inline-skatevereniging ASV organiseert voor alle Almeerders in de laatste week van de zomervakantie weer een Zomer Skate Intensief op de skeelerbaan in het sportpark Fanny Blankers-Koen. Dat is van 24 tot en met 26 augustus.


Deze stoomcursus inline-skaten is bedoeld voor basisschoolkinderen (vanaf 6 jaar) maar ook voor hun ouders of andere geïnteresseerde volwassenen die veilig willen leren skaten en/of hun skate-vaardigheden op een hoger niveau willen krijgen. In deze week wordt er drie dagen achter elkaar aan inline-skaten gedaan. Aan de orde komt onder andere veilig skaten, diverse rem- en valtechnieken, pootje over, veilig in het verkeer en vooral wordt er veel geskatet.

Programma

Woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. Het eerste uur is les en het tweede uur is onder begeleiding vrij skaten, skatespelletjes doen of rolhockey spelen op de 400 meter skeelerbaan en 200 meter wedstrijdpiste.
De kosten bedragen voor deze drie dagen 10 euro voor de jeugd. Volwassenen betalen 15 euro en ASV-leden krijgen 5 euro korting. Dit is inclusief entree van de baan, eventueel nodige huur van skates en bescherming en begeleiding. Deelnemers ontvangen tevens 10 procent korting op nieuwe skates en/of beschermingsmateriaal bij Sport 2000 Sportpaleis.
Voor meer informatie en aanmelden, mail edgar@asv-almere.nl. Of kijk op www.asv-almere.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto