Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Studenten ROC TOP en Windesheim winnen publieksprijs VVN

Algemeen

ALMERE - Studenten van de hbo-opleiding Communicatie van Windesheim Flevoland hebben, samen met tweedejaars studenten Marketing Communicatie en Evenementen van ROC TOP Almere, de publieksprijs 2016 gewonnen in de jaarlijkse hogescholencompetitie van Veilig Verkeer Nederland.


De Almeerse jongeren werkten samen bij het bedenken van een campagne voor de VVN Hogescholencompetitie 2016. Dit evenement had als titel ‘Reduceer risicogedrag jongeren in het verkeer’. In een beperkte tijd moesten de jongeren een volwassen campagne bedenken en deels uitvoeren. Natuurlijk moest er ook onderzoek gedaan worden.
Om de mbo-studenten kennis te laten maken met het studeren in het hbo waren de groepen gemixt. De mbo-studenten hadden het niet gemakkelijk, want de onderwijsvorm en -begeleiding op het hbo is heel anders dan in het mbo. Zowel ROC TOP Almere als Windesheim Flevoland kijken terug op een fantastisch resultaat. De groep, House of Fusion, had een mooie presentatie gemaakt met een aansprekend filmpje. Deze studenten mochten beide scholen vertegenwoordigen in de finale, afgelopen donderdag in Amersfoort. Hier streden vijf hbo-instellingen tegen elkaar voor een deskundige vakjury en jongeren jury. House of Fusion had als troef zanger/rapper Kleine Viezerik ingezet; een bekende van een van de studenten. De studenten moesten wel zelf voor het eerst in hun leven een clip maken. Hiermee werd gescoord. De publieksprijs ging dan ook naar Almere. VVN gebruikt de ideeën en materialen voor nieuwe campagnes.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto