Afbeelding
Almere DEZE WEEK

CKV houdt open dag

Algemeen

STAD CENTRUM – Het CKV, Coöperatie Kunstzinnige Vorming, houdt zaterdag 28 mei van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag. In dit kunstencentrum in hartje Almere wordt lesgegeven in vrijwel iedere tak van de kunst.


Muzieklessen, danscursussen, lessen in tekenen en schilderen en theaterlessen. CKV staat voor Coöperatie Kunstzinnige Vorming en dat is een samenwerkingsverband van zo’n 45 enthousiaste docenten. Docenten die staan te popelen om iedereen te laten ervaren hoe geweldig het is om jezelf cultureel uit te dagen, iets te creëren of een instrument te leren bespelen. Op de open dag zijn ze allemaal aanwezig voor het geven van demonstraties, kleine optredens en informatie.

Nóg meer lessen

Het aanbod is weer flink uitgebreid. De popschool, de geweldige piano-afdeling en de theaterklassen zijn misschien al bekend, maar wat te denken van Tangodans, Flamencodans en Salsa? Ook het aanbod voor kinderen en jongeren is nog interessanter met cursussen beeldende vorming in 3D en nieuwe lessen op muziekgebied.
Het CKV is gevestigd in het pand van KAF (Schouwburg) aan de Esplanade aan het Weerwater. Op de open dag ligt er voor iedereen de nieuwe brochure klaar en nieuwe cursisten krijgen een goodybag met de nodige verassingen.
Houd deze krant in de gaten voor het volledige programma.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto