HBO-Rechten en AD Software Development nieuwe opleidingen bij Windesheim

Algemeen

STAD CENTRUM - Windesheim Flevoland presenteert op de open dag van zaterdag 30 januari twee nieuwe opleidingen die starten in september 2016: de vierjarige bacheloropleiding HBO-Rechten en de tweejarige Associate degree Software Development (AD).


Tussen 10.00 en 14.00 uur staan de deuren van de Almeerse hogeschool aan de Hospitaaldreef 5 open voor toekomstige studenten. Aankomende studenten kunnen een persoonlijk studiekeuzetraject volgen, voorlichtingsrondes bezoeken, workshops volgen en sfeer proeven. Huidige studenten delen hun studie-ervaringen. Ook de Almeerse studentenverenigingen presenteren zich.

Nieuwe studies

Windesheim Flevoland speelt met HBO-Rechten in op de vraag naar juristen met brede juridische kennis én praktische vaardigheden. Hbo-juristen werken als juridisch medewerker of adviseur bij de (semi)overheid of bij specifieke juridische instanties als het juridisch loket, deurwaarderskantoren, slachtofferhulp, de reclassering of een rechtsbijstandsverzekeraar.
De vraag naar programmeurs en software ontwikkelaars is groot en daarom start Windesheim Flevoland in september met de studie AD Sofware Development. De opleiding richt zich sterk op mbo-ICT-studenten. In twee jaar worden zij opgeleid tot praktisch inzetbare ICT’ers op hbo-niveau. Studenten behalen de nieuwe wettelijke graad Associate degree en kunnen instromen in de bacheloropleiding HBO-ICT.
Geïnteresseerden voor de open dag kunnen zich aanmelden via windesheimflevoland.nl/opendag. Ouders en verzorgers hoeven zich niet aan te melden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto