Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Opnieuw Almeers talent in The Voice

Algemeen

SEIZOENENBUURT – Elise de Koning was vorige week te zien in het tv-programma The Voice of Holland. De geboren en getogen Almeerse gooide hoge ogen met het nummer ‘Hero’ van Mariah Carey. Alle vier de coaches draaiden hun stoel voor haar om. De 21-jarige Almeerse is begin november te zien tijdens de ‘battle rondes’ van het programma.


Elise had niet verwacht dat ze door zou gaan. “Ik ga altijd uit van het ergste”, aldus Elise. “Toen ik tijdens het zingen de stoel van Anouk om zag draaien dacht ik al ‘wauw!’, maar alle vier had ik niet verwacht. Ik wist ook echt niet wie ik als coach moest kiezen. Maar Sanne Hans (Miss Montreal, red.) was het meest enthousiast. Daarom heb ik voor haar gekozen.”
Door haar deelname aan het programma hoopt de talentvolle Almeerse door te breken. “Ik werk nu vier dagen per week bij Le Baron, maar ik wil graag fulltime zingen, mensen blij maken met mijn muziek en hiermee mijn geld kunnen verdienen.”
Elise zingt al ‘zolang ze zich kan herinneren’ en is geen onbekende in Almere. “Ik zing regelmatig in opdracht van de gemeente. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zong ik met het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO), in 2013 mocht ik voor het koningspaar het Almerelied zingen tijdens hun kennismakingstoer in Almere en ik heb op het Bevrijdingsfestival gezongen. Daarbij treed ik al vier jaar op met mijn band Sharp Four.”
Vrijdag 23 oktober is Elise te horen tijdens de feestelijke heropening van de Zoetelaarpassage. “Onder begeleiding van een pianiste zal ik meerdere nummers van mijn vaste repertoire zingen. Het nummer ‘Hero’ zal ik ook laten horen.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto