Kinderfeest op Globeplein

Algemeen

BUITEN CENTRUM – Rondom het Globeplein in het winkelcentrum van Buiten wordt op zaterdag 24 oktober het Kidsproof Kinderfeest gehouden. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er heel veel activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De toegang is gratis.


Kinderen kunnen tijdens het feest meedoen met heel veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers die zich richten op kinderen. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Zo kunnen ze buttons maken, iets moois maken met krimpfolie, vragen stellen aan opvoedcoaches, doosjes versieren, knutselen, aan de slag met Foam Clay, slingers en windlichtjes maken of langs de ballonkunstenaar. Ook sportief gezien is er genoeg uitdaging: er is een circuittraining, Krav Maga, er zijn springkussens, kinderdisco, verschillende dansen om uit te proberen en buitenspellen spelen. Verder kunnen kinderen zich laten schminken of glittertattoos laten zetten of de nagels laten lakken, de kikker ontmoeten, meedoen aan een kleurwedstrijd, zijn er magneetmassages, waterspellen spelen, schitteren op de catwalk en op de foto bij een professionele fotograaf. Er is een Kindermarkt, eten en drinken, zoals suikerspinnen, limonade van Cool Bear en frietjes.
Het Kinderfeest wordt georganiseerd in samenwerking met Winkeliersvereniging Buitenmere. Meer informatie: www.kidsproof.nl/almere

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto