Hockeyclub Buitenhout is klaar voor veldhockey

Algemeen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Vijf jaar na de oprichting heeft hockeyclub Buitenhout eindelijk een eigen veld toegewezen gekregen van de gemeente. Samen met korfbalclub EKVA maakt Buitenhout vanaf komend seizoen gebruik van dit gecombineerde hockey- en korfbalveld op sportpark Fanny Blankers-Koen.


De hockeyclub uit Almere Buiten blijft dus vooralsnog een nomade. Maar het buitenveld in Stad is een grote stap vooruit. Nadat de hockeyclub vijf seizoenen noodgedwongen alleen zaalhockey kon aanbieden aan haar leden, kan er nu eindelijk veldhockey worden gespeeld op dit nieuwe veld.
In de afgelopen maanden zijn de bestuursleden van Buitenhout druk bezig geweest met het voeren van gesprekken met sponsoren, Sportbeheer Almere, KNHB en EKVA en het organiseren van proeftrainingen. Er is contact gemaakt met mogelijke vrijwilligers en nieuwe leden.
Volgens het bestuur kunnen er nu vier teams worden samengesteld. De jongens F en meisjes D, E en F, zijn ingeschreven bij de KNHB voor de aanstaande competitie (seizoen 2015-2016). Voor deze teams is Buitenhout nog op zoek naar enkele spelers.
De Rabobank is weer bereid gevonden om voor nog eens vijf jaar als hoofd- en shirtsponsor op te treden. Ook Hoogwoud en Van Haga hebben hun overeenkomst als sponsor met nog eens vijf jaar verlengd. Kledingleverancier wordt TK, dat samen met het bestuur en sportwinkel Sport2000 een nieuwe kledinglijn heeft ontwikkeld. Deze kleding wordt eind augustus exclusief in de winkel van Sport2000 Sportpaleis verkocht. Beide partijen hebben zich ook voor vijf jaar aan Buitenhout verbonden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto