Uit-tip-top-3

Algemeen

1. Gratis feestje voor alle Almeerders

Samen het nieuwe jaar inluiden. De Gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere organiseren daarvoor elk jaar een Nieuwjaarsreceptie. Aanmelden voor het programma in de Grote Zaal (waar burgemeester Jorritsma onder andere een nieuwjaarsspeech houdt en een Bonifatiusspeld uitreikt) kan niet meer, maar het feest vanaf 21.00 uur is vrij toegankelijk. Tot 22.45 uur draait DJ Sander Scheperman in de Kleine Zaal en tot 23.00 uur speelt Jazzband Four4Tune in het Theatercafé.
Vrijdag 2 januari, Schouwburg Almere.
2. Hands up!

Lejo: een vingermannetje met oogjes. Met niet meer dan zijn handen en een voorraad houten ogen tovert poppenspeler Leo Petersen in zijn eentje allerlei figuren tevoorschijn. Kijk Lejo in de ogen en zie de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft.
Voor kinderen van 3 jaar en ouder.
Zaterdag 3 januari om 11.00 uur en om 15.00 uur, Corrosia Stad.
3. Nog even schaatsen

De Almeerse Schaatsvereniging geeft nog schaatslessen op de schaatsbaan op het Forum aan volwassenen. Van 12.30 tot 13.30 uur wordt de basis van het schaatsen aangeleerd. Een losse les meedoen kost 5 euro.
Vrij schaatsen is gratis, schaatsen huren is 2 euro. De baan mag alleen betreden worden met kunst- en ijshockeyschaatsen.
Les: alleen nog woensdag 31 december, de baan is open tot en met 4 januari.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto