Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Pinksterkermis extra groot dit jaar

Algemeen

STAD CENTRUM – Test de maag in de Spinning Coaster, neem plaats in de achtbaan of bezoek de Indiana Jones of het spookhuis. Het is weer tijd voor de Pinksterkermis. Van woensdag 4 tot en met maandag 9 juni staan er weer heel veel attracties opgesteld op de Esplanade. De kermis is dit jaar voor het eerst niet alleen op de Esplanade, maar ook op het Forum te vinden.


Op woensdag 4 juni is het Eurodag op de Pinksterkermis. Een groot aantal attracties is die dag toegankelijk voor slechts 1 euro. Naast de eurodag is het ook op de andere dagen zeer de moeite waard om naar de kermis te gaan. Zo bezoekt Brandweerman Sam zondag, Eerste Pinksterdag, om 15.00 uur de kermis voor een meet & greet met kleine fans van deze sympathieke kindertelevisieheld.
Om een bezoek aan de Pinksterkermis nog aantrekkelijker te maken, kunnen bezoekers gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen zijn 24 uur per dag te downloaden via www.almeersekermis.nl. Ze zijn ook verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199, zolang de voorraad strekt.
De kermis op de Esplanade en Forum is woensdag tot en met vrijdag en op zondag geopend van 13.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en maandag van 12.00 tot 22.00 uur. Meer informatie: www.almeersekermis.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto