Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Fotograaf Sacha van Manen laat iedereen er uit zien als modellen

Algemeen

DE VAART – Sacha van Manen schiet klanten op elke mannier die ze wensen. Themashoots, beautyportretten, fashionshoots, de stijl van de Almeerse fotografe is breed. “Ik heb mijn eigen stijl. Ik probeer steeds iets anders.”


Afhankelijk van het verzoek van de klant, gaat Van Manen er mee aan de slag. “Ik vraag vaak voorafgaand aan een shoot of mensen een foto willen toesturen van zichzelf. Dat is niet alleen handig voor de visagie, maar ook voor mij om mee verder te kunnen, ideeën van te krijgen”, zegt Sacha van Manen. “Maar ik probeer wel altijd neer te zetten wat zij willen. Als ik denk dat een thema niet bij hun past dan zeg ik dat ook.”
Basis fotoshoots, glamour fotoshoots, thema-shoots zoals sprookjes, pin-up, burlesque, bohemian, hippie of ‘au naturel’, alles kan. Van Manen werkt voornamelijk samen met visagiste Dominique Haveman en heeft daarnaast een kast vol kleding, jurken en accessoires voor de ‘modellen’ ter beschikking. En keus uit zo’n vijftig achtergronden. “Ik laat zien dat ook gewone mensen op de foto gezet kunnen worden als in ‘een blaadje’. Alles op de foto is echt. Het is zoals het is. Puur door het gebruik van achtergronden, verschillende lichtmethodes, kleur, accessoires, make-up, haar. Het wordt in ieder geval altijd heel gaaf.”
Sacha van Manen – ismstudio.com is gevestigd aan de Remmingweg 6F. Ze fotografeert alles behalve naakt (wel artistiek naakt). Meer informatie: 06-14205319. (Foto: Sacha van Manen)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto