Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Opzwepende hiphop bij De Meester

Algemeen

STAD CENTRUM – Bij Poppodium de Meester staat er op zaterdag 31 mei weer hiphop op het programma. Jebroer, Stepherd&Skinto komen naar Almere. Dit belooft een opzwepende avond te worden.


De avond begint met Doominoo en Gmez. Deze twee rappers hebben de publiekprijs gewonnen bij de Stadsrappercompetitie georganiseerd door Talent Academy. Sinds een klein jaartje zijn ze als duo begonnen met het maken van muziek. Hun muziek is erg positief en bevat veel liefde.
Stepherd en Skinto zullen de avond voortzetten met hun raps. Individueel zijn het al echte podiumbeesten, maar wanneer de twee rappers hun krachten bundelen, ontstaat er echt vuurwerk. Zalen worden op hun kop gezet door de energie, bijzondere chemie en het aanstekelijke plezier dat het duo uitstraalt.
De avond wordt afgesloten door Jebroer. Met een volle agenda, miljoenen views op YouTube en een ‘leger’ aan Twitter-followers op zak, is 2013 het jaar waarin Jebroer definitief zijn stempel drukt op de Nederlandse hiphopscene. Allereerst bracht hij zijn single ‘Brommer’ uit, gevolgd door het nummer ‘Allemaal lichten’ voorzien van een indrukwekkende videoclip.
De Meester is gelegen aan de Rentmeesterstraat 2. Entree is 5 euro, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto