Tandheelkundig Centrum Poseidon bestaat 1 jaar

Algemeen

HOMERUSKWARTIER - Tandarts Monika Osiewicz en tandprotheticus Pio Betker openden in januari 2013 Tandheelkundig Centrum Poseidon in het Ithaka complex aan de Poseidonsingel in Poort. “Wij bieden patiënten optimale zorg in een moderne praktijk met de nieuwste technologieën.”


De filosofie van Tandheelkundig Centrum Poseidon is dat goede tandheelkundige zorg meer omvat dan alleen het behandelen van tanden en kiezen. “Aan iedere tand zit immers een persoon vast. Wij geloven in een brede aanpak waarin mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek van het gebit en persoonlijke aandacht centraal staan.”
Tandarts Monika heeft veel ervaring met angstige patiënten en kinderen. Het lukt haar vrijwel altijd om ze op hun gemak te stellen en te behandelen. “Onze ambitie is om in Tandheelkundig Centrum Poseidon in de toekomst alle tandheelkundige disciplines onder één dak te brengen, zodat we de huidige en toekomstige bewoners van Almere Poort en de Duinen de best mogelijke zorg kunnen bieden.”
Nu al kunnen Almeerders bij Poseidon terecht voor algemene en esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en tandprotheses. Sinds juni 2013 heeft de praktijk ook een specialist op het gebied van orthodontie. Orthodontist Carmen Cerruto is twee dagen per week in Tandheelkundig Centrum Poseidon aanwezig. Mondhygiënebehandelingen zijn ook in de avond en op zaterdag mogelijk. Sinds april 2014 is bleken ook mogelijk in de stoel voor stralend witte tanden in één uur. Pijnloos, veilig en professioneel.
De praktijk heeft in het afgelopen jaar veel patiënten mogen verwelkomen. Er is nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Iedereen is van harte welkom.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto