Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Dragan Ziza conciërge van het jaar“Hij is nooit chagrijnig”

Algemeen

PARKWIJK – Onder luid applaus van alle kinderen van ‘zijn school’ KBS ’t Zonnewiel ontving conciërge Dragan Ziza afgelopen vrijdag, uit handen van D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven de prijs voor de Almeerse conciërge van het jaar.


“Hij is nooit chagrijnig”, aldus een ouder van één van de leerlingen van ’t Zonnewiel. “Toen mijn zoon in een rolstoel zat vanwege een blessure aan zijn enkel, wilde Dragan mijn zoon van huis ophalen om hem naar school te brengen.”
Ook de directeur van de school is zeer tevreden over Dragan. “Het is natuurlijk niet leuk om te moeten erkennen, maar als directeur marcheert de school wel even door zonder mij als directeur maar als Dragan een dag ziek is, en dat is hij nooit, dan voelen we dat meteen.”
D66 Almere riep in december vorig jaar alle docenten, leerlingen en ouders op om hun conciërge te nomineren voor de titel Almeerse conciërge van het jaar. Dit werd massaal gedaan en D66 ontving meer dan 160 nominaties. Uiteindelijk bleef Dragan Ziza over als dé Almeerse conciërge van het jaar.
De conciërges Coen Lucke van Groenhorst College en Annemarie Zwiers van IKC de Regenboog waren de andere twee genomineerden voor de titel. Zij zijn geselecteerd uit negentien Almeerse conciërges.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto