Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almere heeft Beste DEEN Supermarkt van 2013

Algemeen

REGENBOOGBUURT – DEEN Supermarkt aan de Regenboogweg is ‘Beste DEEN 2013’. Directeur Leendert van Eck maakte dat zaterdagavond 18 januari bekend tijdens een groot feest voor alle negen finalisten in de wedstrijd.


Bedrijfsleider Harry Horst: “Ik ben trots op het enthousiasme van mijn team van medewerkers.”
Alle 65 supermarkten van DEEN streden om de titel Beste DEEN van 2013. Na verschillende beoordelingen kwamen er uiteindelijk negen finalisten uit de strijd. Deze supermarkten hebben alle beoordelingsrondes uitzonderlijk goed doorlopen. De finalewinnaars waren: DEEN-filiaal Niersstraat en Rijnstraat in Amsterdam, filiaal Weesp, Bergen, Dronten, Stan Kentonhof en Aagje Dekenplein in Hoorn, filiaal Regenboogweg in Almere en filiaal Van Heemskerckstraat in Heemskerk. Bijna zevenhonderd medewerkers werden bedankt voor hun enthousiasme en gezonde strijd tijdens de winkelwedstrijd.

Winkelwedstrijd

De interne winkelwedstrijd ging in september 2013 van start. Alle 65 supermarkten deden mee. Er zijn diverse beoordelingsrondes geweest door medewerkers van het hoofdkantoor, leveranciers en de directie van DEEN. De supermarkten zijn beoordeeld op volle schappen, duurzaamheid, totale winkelbeeld, hygiëne en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Boudewijn Deen: “Het was moeilijk om winkels te laten afvallen omdat er zo hard werd gewerkt om naar de volgende ronde te mogen.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto