Afbeelding
Almere DEZE WEEK

‘t Zonnewiel en Almeerspin werken samen

Algemeen

PARKWIJK - Tafeltennisvereniging Almeerspin en basisschool ’t Zonnewiel gaan samen werken. De partijen hebben vorige week, na afloop van diverse tafeltennisclinics op school, een intentieverklaring ondertekend die de basis vormt van verdere structurele samenwerking op het gebied van tafeltennis.


Als onderdeel van deze samenwerking werd door TTV Almeerspin een tafeltennistafel met bijbehorende materialen aan ‘t Zonnewiel gedoneerd. Verder zal er worden samengewerkt bij de organisatie van het Almeerse basisscholen tafeltennistoernooi en het ontwikkelen van concepten die tafeltennis als sport aantrekkelijker moeten maken voor scholieren uit het basisonderwijs.
Almeerspin zal verder op meer structurele basis tafeltennisclinics gaan geven op ‘t Zonnewiel en zal ‘t Zonnewiel stimuleren om ook zelf op school meer tafeltennisaanbod aan te kunnen aanbieden.
De kinderen van ‘t Zonnewiel kunnen zo op school oefenen voor het Almeerse basisscholentoernooi welke op woensdag 15 januari zal plaatsvinden bij de Almeerse Tafeltennis Club ATC in samenwerking met de TTV Almeerspin.
De leerlingen van ‘t Zonnewiel willen tijdens het basisscholenkampioenschap niet alleen de schoolprijs winnen. Er wordt dan namelijk ook gestreden voor plaatsing, met een schoolteam bestaande uit vier kinderen uit de groepen 5 tot en met 8, voor de Nationale finale die op zondag 2 maart zal plaatsvinden in Zwolle.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto