Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Internationale artiesten in Poppodium de Meester

Algemeen

STAD CENTRUM - Dit weekend bezoeken internationale artiesten Poppodium de Meester. Vrijdag 15 november wordt een rockende avond met Big Jeezus Truck, Trailer Trash Tremblers en Desperados D’Amour en een dag later is er een te gekke avond met Eric Martin ofwel Mr. Big.


Big Jeezus Truck wordt omschreven als Johnny Cash meets Johnny Ramone en mixed hardrock en countrypunk in een stevig deurdonderende liveshow.
Trailer Trash Tremblers zijn terug van een succesvolle tour door de USA en zijn klaar voor Europa. Volgens de Amerikaanse pers brengen ze de southern rock beter dan de meeste USA bands.
Desperados D’Amour laat zich niet onder een noemer vangen. De basis is rock, maar de invloeden van de bandleden zijn talrijk. In juni 2011 heeft de band zijn eerste single uitgebracht; Confessions of a Serial Lover / Don’t Tango In Las Vegas With a Monkey.
Tijdens deze avond wordt ook de Jack Daniels barbecue verloot onder de deelnemers. Op vertoon van het lootje dat bezoekers kregen bij het kopen van een Jack-Cola is de entree gratis. Entree aan de deur is 5 euro. De verloting van de barbecue vindt plaats om 20.30 uur.
Zaterdagavond een welbelovende avond van Eric Martin. Hij is de zanger en frontman van ‘Mr. Big’, de Amerikaanse band die miljoenen albums verkocht. Hun grootste hits, ‘To Be With You’ en ‘Wild World’ stonden in de hele wereld bovenaan de hitlijsten. Entree is 8 euro inclusief een drankje.
Poppodium de Meester is gelegen aan de Rentmeesterstraat 2. Beide avonden zijn 16, de deuren gaan open om 20.00 uur. Meer informatie over Poppodium de Meester is te vinden op de website: www.demeesteralmere.nl , waar tevens ook de tickets verkrijgbaar zijn.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto