Afbeelding
Almere DEZE WEEK

GaragePark Almere helpt bij opslag knuffels

Algemeen

LITERATUURWIJK – De Almeerder Karel Langedijk hoeft zich niet langer in zijn eigen huis een weg door de knuffels en goederen te banen. GaragePark Almere helpt de Almeerder uit de brand door hem de grootste garagebox van het terrein beschikbaar te stellen.


Langedijk stond vorige week op de voorpagina van deze krant. Uit eigen zak zorgt hij er ieder jaar voor dat zieke kinderen in Zambia knuffels en goederen krijgen uit Nederland. Nadeel van zijn nobele daad is dat zijn hele huis vol knuffels ligt tegen de tijd dat hij naar Afrika gaat om de goederen af te leveren. In het huis van de Almeerder liggen de knuffelbeesten in elke kamer hoog dan opgestapeld.
Rick Venema van GaragePark Almere aan de Wormerweg las het artikel en besloot te helpen. “Wij bieden de heer Langedijk onze grootste en duurste garagebox aan. Die ruimte meet 70 vierkante meter en is 2,5 meter hoog. Dat moet lukken. Hij mag die box gebruiken tot het moment dat hij in december naar Zambia vertrekt.”
Langedijk is daarmee flink geholpen. Hij bekostigt zijn jaarlijkse reis zelf en om geld te besparen sloeg hij de goederen bij hem thuis op. Dat liep echter uit de hand. Door de hulp van GaragePark Almere is hij nu gered. Almeerders die Karel Langedijk willen steunen kunnen contact met hem opnemen via 06-44125317.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto