Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Tim Knol en ‘Rocktoberfest’ in De Meester

Algemeen

STAD CENTRUM – Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en ook Poppodium De Meester speelt daar op in. Zo staat Tim Knol & Band, Mr. Big en een weekend met Rocktoberfest en Oktoberfest voor de deur.


Tim Knol stond al op Lowlands én Pinkpop en is na een jaar sabbatical weer helemaal terug op vrijdag 4 oktober.
Na drie succesvolle edities keert het Oktoberfest zaterdag 19 oktober weer terug in De Meester. De Meester zal weer volop in het teken staan van bierpullen, lederhozen, dirndl’s en veel Duits bier. Vrijdag 18 oktober vindt het Rocktoberfest plaats. Dezelfde aankleding, alleen is de muziek wat harder.
Eric Martin is de zanger en frontman van Mr. Big, een Amerikaanse band die miljoenen albums verkocht. Hun grootste hits, ‘To Be With You’ en ‘Wild World’ stonden in de hele wereld bovenaan de hitlijsten. Eric is al ruime tijd onderweg met zijn tour die hem na Japan en Zuid-Amerika natuurlijk ook in Almere brengt, op zaterdag 16 november.
Meer informatie over de evenementen en concerten in Poppodium de Meester is te vinden op de website: www.demeesteralmere.nl. Poppodium de Meester is gelegen aan de Rentmeesterstraat 2.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto