Pinksterkermis op de Esplanade

Algemeen

STAD CENTRUM – De Pinksterkermis staat van woensdag 15 tot en met maandag 20 mei met heel veel attracties opgesteld op de Esplanade. Kom ook voor de spectaculaire ‘Break Dance’ of de ‘Ufo-Jet’ of stap eens in de ‘American Wipp’ of de ‘Autoscooters’. Voor zoete suikerspinnen of wat lekkers bij de nougat- of gebakskraam is deze kermis natuurlijk ook het juiste adres!


De openingstijden van de kermis zijn woensdag en donderdag van 13.00 tot 23.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en zondag en maandag van 13.00 tot 23.00 uur.
Vrijdag 17 mei is het Eurodag op de Pinksterkermis. Een groot aantal attracties is die dag toegankelijk voor slechts 1 euro.

Download kortingsbonnen

Om het bezoek aan de Pinksterkermis nog aantrekkelijker te maken, zijn er speciale kortingsbonnen te downloaden via www.almeersekermis.nl. De kortingsbonnen zijn ook verkrijgbaar bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 en op alle toeristische locaties in Almere, zolang de voorraad strekt.
De kortingsbonnen kunnen op alle kermisdagen worden ingeleverd, maar niet op vrijdag 17 mei. Dan is het Eurodag; de kortingsbonnen zijn die dag niet geldig.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto