Watersportvereniging Noorderplassen West opent clubhuis

Algemeen

NOORDERPLASSEN WEST – Leden van de Watersportvereniging Noorderplassen West openden vorige week het nieuwe clubhuis. Het gebouw ligt aan de Boelijn 70, aan het water.


“We zijn erg blij om op deze mooie locatie onze thuishaven te hebben”, aldus voorzitter Bo Hoeneveld. “Eindelijk kunnen we die dingen gaan doen die bij een watersportvereniging horen. Zoals watersportactiviteiten rondom het clubhuis, zo hebben we op 15 juni weer een watersportmiddag voor de kinderen van onze leden”.
De WSVNoorderplassenWest werd in december 2010, mede door Hoeneveld, opgericht in samenwerking met de gemeente voor verdere ontwikkeling van de havens en aanlegplaatsen in de wijk. De vereniging telt bijna 200 leden en heeft ruim 170 ligplaatsen die verdeeld zijn over de wijk. Dit heeft als voordeel dat vrijwel elke ligplaatshouder lopend naar zijn of haar boot kan.
Op zondag 31 juli 2013 organiseert de WSV weer het Octant Muziek Festival in de Octant-Haven voor haar leden en iedereen die maar wil komen. Vorig jaar was het al gezellig druk, maar nu men eenmaal weet hoe gezellig het kan zijn, rekent de WSV op meer bezoekers die per boot een middag en avond naar fantastische muziek komen luisteren.
Meer informatie over WSVNoorderplassenWest is te verkrijgen via: bestuur@wsvnoorderplassenwest.nl en www.wsvnpw.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto