Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Judoka’s Van Rheenen Sport succesvol in buitenland

Algemeen

SPORTPARK RIE MASTENBROEK – Tien judoka’s van Van Rheenen Sport zijn onder begeleiding van judoleraar Edgar Dumas en Melanie Brinkman net teruggekeerd van een judotoernooi in Rendsburg, Duitsland. Voor het eerst in de geschiedenis van Van Rheenen Sport gingen judoka’s van de sportschool gezamenlijk naar een toernooi in het buitenland.


Dankzij de hulp van enthousiaste ouders, de projecten van de judoka’s zelf om geld in te zamelen en niet in de laatste plaats door de sponsoring van Guus Vredenburg (groentesommelier) en Petra Bijl (Maweka Borduurstudio) was deze trip mogelijk gemaakt. Als groentensommelier zet Guus Vredenburg zich in voor gezonde voeding. Enthousiaste jonge sporters een duwtje in de rug geven met niet alleen financiële ondersteuning maar ook de nodige vitamines voor onderweg laten zij dit graag zien.

Negen bekers

Na een overnachting in de plaatselijke gymzaal, was het tijd voor actie. Maar liefst negen bekers werden er mee teruggenomen. Mathijs Bijl was geblesseerd, maar besloot toch als aanmoediging mee te gaan. Julia van der Voort, Rianne Groen, Martine Groen en Bas Vredenburg wisten de derde plaats te veroveren. Ricardo Timmermans en Jaël de Looze wisten door gedegen judo en hard werken beslag te leggen op de tweede plaats.
Jasper van den Born, Maureen Vos en Robin van Brugge stonden trots op de hoogste plaats van het ereschavot. Robin kon zelfs de snelst gewonnen partij op zijn naam zetten. Welgeteld 4 seconden had hij nodig om zijn eerste partij te winnen. In totaal had hij minder dan 1 minuut gedaan om kampioen te worden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto