Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Alle disciplines onder één dak bij Tandheelkundig Centrum Poseidon

Algemeen

HOMERUSKWARTIER – Tandheelkundig Centrum Poseidon opende in januari zijn deuren in het Ithaka complex aan de Poseidonsingel. Monika Osiewicz en Pio Betker willen er in de toekomst alle tandheelkundige disciplines onder één dak aanbieden.


Monika is een toegewijde tandarts en haar partner is werkzaam als tandprotheticus. Zij bundelen hun krachten door een allround Tandheelkundig Centrum te starten. In de toekomst zullen andere tandheelkundige disciplines aan het jonge team worden toegevoegd. Hiermee wordt de patiënten optimale zorg geboden. Almere Poort is een uitstekende locatie voor een moderne praktijk met de nieuwste technologieën. “Onze filosofie is dat goede tandheelkundige zorg meer omvat dan alleen het repareren van tanden en kiezen”, vertelt Monika. “Aan iedere tand zit immers een persoon vast. Wij geloven in een brede, alomvattende aanpak waarin persoonlijke aandacht, verbetering van mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek centraal staan.”
Monika heeft veel ervaring in het behandelen van angstpatiënten en kinderen. “Het lukt me vrijwel altijd om ze op hun gemak te stellen en te behandelen.”
Na zes jaar werkervaring als waarnemend tandarts is het opzetten van een eigen praktijk een droom die uitkomt voor Monika. “We zijn nu vier weken open en ik vind het heerlijk om volgens mijn eigen inzichten te werken met een super team in een zeer vooruitstrevende praktijk waar het belang van de patient altijd voorop staat”, besluit Monika.
Er is op dit moment nog voldoende plaats voor nieuwe inschrijvingen. Meer informatie is te vinden op: www.tcposeidon.nl.

Uit de krant