Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Doe mee en maak kans op een iPad miniLezersonderzoek Almere DEZE WEEK met een week verlengd

Algemeen

ALMERE – Almere DEZE WEEK vindt haar lezers belangrijk. We denken dat onze krant altijd nóg beter, mooier en interessanter kan. Daarom verzoeken wij u, als trouwe lezer, om online de online vragenlijst in te vullen op www.adw.marktonderzoek.info. De vragenlijst invullen kan nog tot en met dinsdag 19 februari.


Welke onderwerpen leest u graag in Almere DEZE WEEK? En welke onderwerpen juist niet? Wat vindt u van rubrieken als de Kanjerbabe, Lezers Schrijven of de Hoeksteen? Zijn er onderwerpen of rubrieken die u mist in onze krant of heeft u nog ideeën of suggesties voor verbetering? Dit zijn vragen die in het onderzoek gesteld worden. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten en uw antwoorden zullen anoniem worden verwerkt.

Doe mee en win!

Omdat we weten hoe kostbaar uw tijd is, verloten we een leuke prijs onder de respondenten. Wie het lezersonderzoek invult maakt kans op een iPad mini. U heeft nog vijf dagen de tijd om de vragenlijst in te vullen en mee te dingen naar de iPad mini.
Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Het Almeerse marktonderzoek- en adviesbureau Almere Marktonderzoek Advies voert dit onderzoek voor Almere DEZE WEEK uit. Laat weten wat u van Almere DEZE WEEK vindt! Vul de vragenlijst in op www.adw.marktonderzoek.info of bezoek de website www.almeredezeweek.nl waar een link te vinden is naar het onderzoek. We stellen uw medewerking zeer op prijs! De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met 19 februari.
Directie Almere DEZE WEEK.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto